BG
BG EN

За нас

За нас

Родопа е най-интересната българска планина. И не само заради удивителната й красота. В нея има една особена романтика и настроение, които попиват в човека още при първия допир с заоблените й склонове. Удивителната красота, топлината и широко отворените сърца на обитателите на Родопа планина, правят този кът от родината ни магичен и неповторим.

СувенирчеБг е малка семейна фирма, дълги години трупала опит като студио за реклама и дизайн в град Смолян, сърцето на Родопите. Потребностите на хората в района, както и интереса на хиляди туристи, идващи в това магическо кътче от близо и далеч, ни помогнаха в решението да се ориентираме към производството на сувенири и артикули от дървесина и други естествени материали, добити в района.

Вече няколко години вървим напред и се развиваме заедно с клиентите си, изпълнявайки много индивидуални и персонализирани решения за туристическите обекти в района. Нашите партньори развиват дейност в райони като Пампорово, Златорад, Бачково, Ягодинска пещера, Каньона на водопадите, Широка лъка и много други красиви места из Родопите.

Стъпка по стъпка разширяваме асортимента си и вече предлагаме над 1500 артикула, чрез които всеки клиент отнася със себе си незабравими спомени и топлина от нашето райско кътче.

Силата ни се крие във възможността да изпълняваме поръчки на едро и дребно, развивайки се заедно с всеки партньор, защото

"Нашата реклама са доволните клиенти!".