BG
BG EN

Картичка мартеница от дърво с щъркел

  • Марка: Eco_wood
  • Кат. номер: BM - 02

Картичката мартеница от дърво за Баба Марта е идеалният начин да изразите своите пожелания за здраве, щастие и успех към своите близки и приятели. Изработена от лек и приятен дървен материал, тя е нежен и елегантен подарък, който може да се персонализира с текст по ваше желание.

С щъркелче на поставка, тази картичка е символ на новия живот, светлината и надеждата. Той носи със себе си позитивна енергия и усмивки, които сигурно ще разчупят сивотата на всеки ден.

Можете да изпратите тази уникална картичка по пощата, за да зарадвате вашите любими хора. Сигурно ще бъдат приятно изненадани от този хендмейд подарък, който е направен с много грижа и внимание към детайлите.

Не се колебайте да покажете своята обич към някого специален с тази прекрасна картичка от дърво за Баба Марта. Тя е символ на началото на пролетта и продължителността на традицията.

Размери: 10/15/0,03см., тегло 0,060кг.

Материал:

Мека дървесина от Родопите, покритие - безвреден лак на водна основа.

Инструкции за поддръжка:

Да не се излага продължително време на пряка слънчева светлина.

Дизайн и изработка: СувенирчеБг

 

6,90 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Картичка мартеница от дърво с щъркел
Допълнителна информация
Допълнителна информация

Дизайн и изработка СувенирчеБг

Нашите изделия се изработват по поръчка на клиента в срок от 3 до 5 работни дни. За корекции, брандиране и персонализации се свържете с екипа ни на СувенирчеБг - контакти.

Всеки артикул се доставя в транспортна опаковка, но има възможност поръчката да бъде доставена за подарък в опаковъчна хартия и панделка. 

Всички допълнителни услуги като опаковка, персонализиране, разпечатване на снимки и други се заплащат допълнително.

Доставка: Цени доставка

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!