BG
BG EN

Пъзел със снимка от дърво, 150 части

  • Марка: Eco_wood

Ще изработим за Вас пъзел от дърво от 150 уникални, неповторяеми части, които да нареждате отново и отново. Изработен с ваша снимка и послание по желание, този пъзел ще се превърне в любимото ви релаксиращо средство, което освен всичко, ще ви напомня за незабравим и  момент от живота ви. Върнете се в детските години и прекарайте безброй часове в забава и прекрасни разкази с децата си.

Пъзелът се изработва и предлага изцяло от естествени материали, за да бъде безопасен и за най-малките членове на семейството. Частите на пъзела са от дърво, с дебелина 3-4 милиметра, защитени с покритие на водна основа, а кутийката е със снимка на пъзела, от която да се ориентирате за мястото на всяка част.

Пъзелът може да се рамкира, но ако ви даставя удоволствие ще го нареждате безпроблемно дълги години, а може да остане и за спомен на наследници и бъдещи поколения.

Размери на пъзела: 30/45см.

Размери на кутията: 4/18/30см.

Общо тегло: 460гр.

За да се получи качествен печат, снимката за пъзела Ви трябва да бъде от цифров фотоапарат, с висока резолюция.

Дизайн и изработка: СувенирчеБг

За въпроси и всякаква информация, не се колебайте да се свържете с нас.

57,90 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Пъзел със снимка от дърво, 150 части
Допълнителна информация
Допълнителна информация

Дизайн и изработка СувенирчеБг

Нашите изделия се изработват по поръчка на клиента в срок от 3 до 5 работни дни. За корекции, брандиране и персонализации се свържете с екипа ни на СувенирчеБг - контакти.

Всеки артикул се доставя в транспортна опаковка, но има възможност поръчката да бъде доставена за подарък в опаковъчна хартия и панделка. 

Всички допълнителни услуги като опаковка, персонализиране, разпечатване на снимки и други се заплащат допълнително.

Доставка: Цени доставка

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!