BG
BG EN

Общи условия за ползване на СувенирчеБг

ВНИМАНИЕ!  Сайтът СувенирчеБг предлага продуктите на ЕМ ЕНД ЕМ ПАРТНЪРС ООД, търговско дружество регистрирано съгласно българското законодателство; ЕИК 200044874 ; с адрес на управление гр. София, кв. Суха река, ул. Феликс Каниц №10, тел. :0888 776 991, e-mail: office@mmdesign.bg . Ако използвате този уеб сайт се счита, че ПРИЕМАТЕ и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт. Ако решим да променим политиката - промените ще публикуваме на тази страница! Така винаги ще знаете каква информация изискваме от Вас и защо тя ни е необходима както и вашите права и задължения. За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в страница Контакти телефони или използвайки формата за мнения и въпроси.

ОТГОВОРНОСТИ Ние уважаваме правата на всички посетители и клиенти на сайта и се задължаваме да ги пазим. Фирмата ни стриктно спазва закона за защита на личните данни, което означава, че по никаква причина вашият e-mail няма да бъде предоставян на трета страна.
Електронния магазин не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случай на забавяне на пратката по причина на куриера. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне при изработката на поръчката, Вие ще бъдете информирани, чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули. Вашите лични данни ще бъдат използвани само за да: обработим поръчката ви, да ви уведомим за новини или нередности свързани със електронния ни магазин, но няма да бъде давана или продавана на други страни по никаква причина.
Ще е необходимо да ни предоставите следната информация: За да сe регистрирате - Вашите имена.
- Вашият имейл адрес.
За да направите успешно поръчка.
- Ваш адрес: личен или офис на Спиди.
- Мобилен или стационарен телефон.
Нямате право да излагате или изпращате от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони.

ПОРЪЧКА НА СТОКИ

Поръчването на определена стока става след потвърдена регистрация на клиент, с бърза поръчка без регистрация, по мейл или по телефона. Действието представлява волеизявление, което обвързва със силата на договор в смисъла на ЗЗД клиента и ЕМ ЕНД ЕМ ПАРТНЪРС ООД в съответствие с описаните в настоящия документ Условия за ползване и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ).
Офертите съдържат основна информация за предлагания продукт съобразно вида му и указване на цената му. Всички продукти имат снимков материал показващи всички несъвършенства /ако има такива/ с цел придобиване на реална представа за продукта преди покупката.
Указаната цена на отделната стока е крайна и е за 1 брой
Клиентът посочва основните параметри на желаната от него стока, съгласно предоставените опции и вида на стоката (модел, цвят, брой и други.).
При поръчката клиентът задължително посочва изискваните данни, чрез които е възможно да се установи обратна връзка от наша страна.
Посочването на неверни данни прави поръчката невалидна и тя не обвързва ЕМ ЕНД ЕМ ПАРТНЪРС ООД със задължението за изпълнение на доставката.

ДОСТАВКА НА ПРОДУКТИТЕ

*Стоките, поръчани от нашия електронен магазин, се доставят:
- с куриер до адреса, указан при заявката (имайте предвид че е хубаво да оставите адрес на който ще сте през работно време от 09:00-18:00 часа, може да бъде и служебен) - или до офис на Спиди.
*Срокът за изработване на поръчката е до 3 работни дни и зависи от обема на направената от вас поръчка. *Поръчки направени до 16.00ч. от понеделник до петък се потвърждават в същия ден от наш служител. Поръчки направени в почивни дни се потвърждават в първия работен ден.
*При телефонния разговор за потвърждение на Вашата поръчка ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат предадени на куриер или доставени в нашия обект Вашите покупки.
* Ако клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и ЕМ ЕНД ЕМ ПАРТНЪРС ООД се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.
* В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите и по допълнителната доставка.
ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧАНА И ДОСТАВЕНА СТОКА
1. Клиентът има право на преглед и проверка на пратката, когато я получи от куриера и при констатиране на нередности да откаже да я приеме без да дължи такса.
2. Клиентът има право да се откаже от настоящия договор – да върне закупената стока, без да посочва причина, в срок от 14 календарни дни.
*За да упражни правото си на отказ потребителят:
- Задължително уведомява писмено ЕМ ЕНД ЕМ ПАРТНЪРС ООД на e-mail: office@mmdesign.bg , като посочва име, адрес, телефонен номер и електронен адрес. Също така може да попълните формата ни за Kонтакт. *В случай на отказ от договора, ЕМ ЕНД ЕМ ПАРТНЪРС ООД ще възстанови всички плащания получени от клиента, без разходите за доставка, не по-късно от 14 дни считано от датата, на която сме информирани за решението за отказ от настоящия договор.
* ЕМ ЕНД ЕМ ПАРТНЪРС ООД ще извърши възстановяването, като използва същото платежно средство, използвано от клиента, освен ако той изрично не се съгласи с друго.
* За да бъде върнат продуктът той трябва да е в добър външен и търговски вид, съответстващ на този при получаването.
* Запазена е оригиналната опаковка и етикети

ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ

*При несъответствие на потребителската стока с договора за продажба потребителят има право да предяви рекламация, като поиска от ЕМ ЕНД ЕМ ПАРТНЪРС ООД да приведе стоката в съответствие с договора за продажба. В този случай потребителят може да избира между извършване на ремонт на стоката или замяната и с нова.
*Привеждането на стоката в съответствие с договора се извършва в рамките на един месец, считано от предявяването на рекламацията и потребителят не дължи разходи за транспортиране.
*Потребителят не може да претендира за възстановяване на заплатената сума или за намаляване на цената, когато стоката може да бъде заменена или поправена в упоменатия срок.
*В случай, че ЕМ ЕНД ЕМ ПАРТНЪРС ООД е удовлетворила три рекламации на потребителя чрез извършване на ремонт на една и съща стока в рамките на срока на гаранцията (в срок до две години, считано от доставянето на потребителската стока) е налице следваща поява на несъответствие, договора ще бъде развален и сумата възстановена. * Потребителят има право на рекламация при констатирани липси или несъответствие с обявения размер. В тези случаи потребителят следва да позвъни на тел.: 0888 776 991 или да изпрати мейл на office@mmdesign.bg  до 5 дни от получаване на пратката.
* Всички пратки се изпращат с опция за преглед, застраховка и касова бележка. Клиентът не бива да приема /и заплаща / увредена от куриера пратка /счупена, ударен, надраскана/. Ако такава бъде приета без забележки от куриера, ЕМ ЕНД ЕМ ПАРТНЪРС ООД ще откаже претенция за рекламация по член 103А от ЗЗП.
При констатирани липси: след изясняване на ситуацията екипът на ЕМ ЕНД ЕМ ПАРТНЪРС ООД ще направи всичко възможно клиентът да получи липсващите продукти в най-кратък срок Процедури за рекламация.
В съответствие с характеристиките на материала, от който произвеждаме продуктите си, ЕМ ЕНД ЕМ ПАРТНЪРС ООД предоставя 2 месеца гаранция срещу производствени дефекти на своите продукти срещу касова бележка.
Всички рекламации се предявява в офисът ни в гр-Смолян, ул. Христо Смирненски №2А, етаж 2, на електронната ни поща office@mmdesign.bg, чер предоставяне на визуален материал за даказване на рекламацията или по телефона, позвънявайки на мобилен номер 0888 776 991. Ако клиентът няма възможност да посети офиса, изпраща закупения продукт за негова сметка по куриер на същия адрес, придружен от попълнена бланка за връщане и касова бележка. Пратки с наложен платеж и/или за сметка на ЕМ ЕНД ЕМ ПАРТНЪРС ООД няма да се приемат.
Моля да ни информирате предварително на тел 0888 776 991 за уточняване на подробностите  .
За всяко нарушение на Вашите потребителски права по Закона за защита на потребителите сигнализирайте Комисията за защита на потребителите на телефон 0700 111 22 или https://www.kzp.bg/podavane-na-zhalba или в Платформата за решаване на Онлайн Спорове

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

- Плащане с дебитна или кредитна карта - Директно плащане с карти (MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron/Classic): Заплащането се извършва чрез системата на Борика. При избор на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на borica, за да извършите плащането. . След това вкарвате данни за: тип на картата; номер на карта; валидна до; CVV2/ CVC2, натискате – „Продължи” и потвърждавате плащането. При получаване на стоката не дължите плащане на куриера.
- Плащане с наложен платеж - в брой на куриер при получаване на пратката.
- Плащане в брой на служител на ЕМ ЕНД ЕМ ПАРТНЪРС ООД - предаване и заплащане на стоката в нашия офис. При това плащане към стойността на покупката ви не се добавят никакви такси за доставка.
- Плащане по банков път, където стойността на покупката се превежда по сметката на Ем енд Ем Партнърс ООД, упомената по-долу.

 

Бaнĸoвa cмeтĸa:

 BG23RZBB91551009590208

 BIC: RZBBBGSF

Πoлyчaтeл: Ем енд Ем Партнърс ООД

 * Πpи бaнĸoви тpaнзaĸции oт чyжбинa, тaĸcaтa зa пpeвoд нa дължимaтa cyмa e зa cмeтĸa нa ĸлиeнтa.

 

ЦЕНА

Цената се формира от цената на стоката + цена за доставка.
Всички посочени цени в сайта са крайни, включват ДДС и за валидни за 1 брой от артикулите ни.

 Цени за доставка:
a) БЕЗПЛАТНА доставка при поръчки над 49 лева в ЦЯЛАТА СТРАНА с опция за преглед на пратката.
b) Доставка в цялата страна при поръчка под 49 лева с опция за преглед на пратката - 3,35 лв.
c) Взимане на поръчката от офиса ни в гр.Смолян, ул. Христо Смирненски №2А, етаж2.
 

НАЛИЧНОСТИ

Всички артикули, предложени в електронния магазин СувенирчеБг са произведени от нас, което не ни обвързва с наличности, а със срок на производство. Стараем се да поддържаме актуална информация за продуктите, но не е изключено да има артикули, за които няма материал за производство в момента и това още да не е отразено в сайта. В такъв случай ще бъдете уведомени за необходимия ни срок за производство по телефона при потвърждение на поръчката.

ГРЕШКИ

В случай на допусната печатна грешка в посочената на сайта цена или описание на поръчаната стока, ще бъдете уведомени по телефона в рамките на един работен ден след получаване на поръчката, при което ще имате възможност да се откажете от  направената поръчка. 

ОБЕЗЩЕТЕНИЯ

Клиентът е длъжен да обезщети ЕМ ЕНД ЕМ ПАРТНЪРС ООД и всички трети лица за всички претърпени вреди и пропуснати ползи, включително и за всякакви разходи и платени адвокатски възнаграждения, настъпили в следствие на предявени искове от и/или платени обезщетения на трети лица във връзка с неизпълнение на задълженията му по настоящия договор, нарушение на българското законодателство, приложимите чужди закони, настоящите Общи условия, добрите нрави или интернет етиката.
Клиентът е длъжен да обезщети ЕМ ЕНД ЕМ ПАРТНЪРС ООД и за всички вреди, причинени от трети лица, на които е предоставил паролата си, при използването на същата.

ОГРАНИЧЕНИЯ

Потребителите на интернет магазина имат право да се ползват свободно от ресурсите на сайта с изключение на ограниченията, описани в настоящите общи условия и други общо валидни ограничения.
Ограниченията са:
1. Потребителите нямат право да копират, разпространяват или ползват текстове, картини, образи или части от сайта, без изрично разрешение на ЕМ ЕНД ЕМ ПАРТНЪРС ООД.
2. Потребителите на интернет - магазина  нямат право да ползват автоматизирани системи за download на каквато и да било информация от сайта.
3. Потребителите нямат право да претоварват интернет магазина  с фиктивни заявки или друга информация (flood).
4. Потребителите няма право да ползват screenshot на сайта без изрично разрешение на ЕМ ЕНД ЕМ ПАРТНЪРС ООД.
5. Потребителите на интернет - магазина  нямат право да извършват действия, които нарушават общо установени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и др.п., нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица.
За всяко нарушение на Вашите потребителски права по Закона за защита на потребителите сигнализирайте Комисията за защита на потребителите на телефон 0700 111 22 или https://www.kzp.bg/podavane-na-zhalba  или в Платформата за решаване на онлайн Спорове Онлайн Спорове Ние сме готови да се включим като страна при Помирителната комисия на Европейския потребителски център или при Помирителната комисия на КЗП
ВНИМАНИЕ!  Ако използвате този уеб сайт се счита, че ПРИЕМАТЕ и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт. Ако решим да променим политиката - промените ще публикуваме на тази страница! Така винаги ще знаете каква информация изискваме от Вас и защо тя ни е необходима както и вашите права и задължения. За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в страница Контакти телефони или използвайки формата за мнения и въпроси.